Trainer Studio Fokus

Olemme vuonna 2019 perustettu personal trainer ja kuntosalipalveluita tarjoava yritys. PT-studiomme sijaitsee Vantaan Simonkalliossa. Tavoitteenamme on erottua valtavirrasta sillä, että jokainen asiakkaamme osaa alusta lähtien turvallisen ja kehittävän harjoittelun perusteet ja muodostaa muiden treenaajien kanssa positiivisen ja kannustavan yhteisön.

Keitä olemme? 

Yrityksen takana on kaksi ystävystä, työkaveria ja nyt yhtiökumppania jotka jakavat saman poltteen ja intohimon edistää ihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Olemme molemmat toimineet liikunta-alalla ja yksilövalmennuksen parissa vuosia ja treenejä asiakkaiden kanssa on kertynyt jo lähes 10 000 tuntia. Ennen yritystoiminnan aloittamista toimimme Fustra-ohjaajina sekä personal trainereina usean vuoden ajan. Asiakkainamme on ollut kaikenikäisiä 16v. -80 vuotiaisiin. Aloittelijoista urheilijoihin. Tyypillisimmät haasteet ovat olleet niska-hartiaseudun kiputilat, painonhallinta, saliharjoittelun aloittaminen, lajiharjoittelu ja yleinen vetämättömyys. Näissä harmittavan yleisissä ongelmissa piileekin suurin syy miksi Trainer Studio Fokus perustettiin - haluamme auttaa sinua matkalla parempaan oloon.


Aleksi Soininen

Ville Hartikainen