FAQMilloin avaatte? 

- Valmennukset alkoivat 19.8.2019 ja kuntosali on ollut omatoimisten harjoittelijoiden käytössä 16.9 alkaen. 


Oletteko avoin sali?

- Olemme yksilövalmennukseen sekä vapaapainoharjoitteluun suunniteltu sali.  Perinteisistä salilaitteista meillä on käytössä ylä- sekä ristitalja. Varmistaaksemme harjoittelun mielekkyyden ja turvallisuuden varmistamme henkilökohtaisesti, että jokainen asiakkaamme omaa riittävän taitotason turvalliseen harjoitteluun. 


Paljonko teillä on treenitilaa? 

- Treenitilan koko on reilu 200m2 ja se on suunniteltu niin, että se sisältää useampia treenipisteitä. Tällöin omatoimisen treenin voi toteuttaaa myös silloin kun tilassa on valmennusasiakkaita. Taataksemme mukavan ja rauhallisen treenikokemuksen - nostamme salin kävijämäärää portaittain. Täten voimme taata, ettei tila täyty liikaa edes arki-iltaisin. Treenitilan lisäksi tilassa on miehille sekä naisille omat pukutilat, vessat ja suihkut.


Miten voin liittyä jäseneksi? 

- Jäseneksi voit liittyä ottamalla meihin yhteyttä soittamalla, viestillä tai sähköpostilla. Sovimme jokaisen kanssa tapaamisen missä esittelemme tilat ja käymme läpi tarjontamme. Saliin tutustuminen ei sido mihinkään.


Kuinka olette avoinna, onko henkilökuntaa aina paikalla? 

- Vastaanottoa ei ole eli asiakastapaamisiin varataan erikseen aika puhelimitse tai sähköpostitse. Ovemme toimii henkilökohtaisella koodilla ja olemme avoinna joka päivä klo 6-23.


Kuinka maksan, käykö teille erilaiset kulttuuri- ja liikuntasetelit? 

- Kulttuuri- ja liikuntaseteleistä meille käy: Smartum pay, ePassi, Edenred ja Eazybreak. Muuten maksu tapahtuu laskulla tai maksupäätteellä.