Asiakaspalautteet


"Salilla on aina hyvä tunnelma ja fiilis! Sinne on kiva lähteä ja tulla - vaikka päivä olisi ollut ihan hirveä, kun tietää että vastassa on hymyilevät kasvot ja huumoria :)
Sali on siisti ja laitteet hyvässä kunnossa."
"Salille on aina ilo tulla!
Olo on aina todella tervetullut, kun ovesta astuu sisään ja lähtiessä ihanat 'heipat' kuulee :)
Olette aina iloisia ja ystävällisiä.

Teidän upeat (kovatkin) treenit antaa niin paljon virtaa arkeen!Oman kokemuksen perusteella on vain hyvää palautetta annettavana ja on ilo treenata teidän kanssa sekä upeaa seurata teidän menestymistä!"


"Olen käynyt 1,5 vuotta Aleksin valmentamassa pienryhmässä. Treenit ovat olleet erittäin monipuolisia ja tehokkaita. Samoja tehoja ei ole kertaakaan saanut irti omatoimitreeneissään. Aleksin treenit ovat olleet rankkojakin, mutta tällöin myös itsensä voittamisen fiilis on ollut aivan omaa luokkaansa! Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka haluavat haastaa itseään tai jättää aivonsa narikkaan ja toteuttaa ammattilaisen suunnitteleman treenin! Ja vielä hyvässä porukassa!"


"Fokuksessa on loistava ilmapiiri! Tällaiselle salikammoiselle Fokus on ollut hyvä paikka kohdata pelkojaan ja vääristyneitä käsityksiään salilla käymisestä. Asiakkaiden kohtaaminen on kunnioittavaa, ystävällistä ja tasavertaista. Salille tullessa on aina tervetullut olo."Hei,
"Olen käynyt jo useasti Fokuksen hierojalla ja jalkaterapeutilla, Jannella, ja olen ollut joka kerta vaikuttunut hänen ammattitaidostaan ja perusteellisuudestaan. Janne antaa selkeitä ohjeita ja perustelee ne ymmärrettävästi. Käynnit ovat olleet minulle turvallisia ja tietoa lisääviä kokemuksia. Lisäksi jumit ovat auenneet, niistä johtuva päänsärky kaikonnut ja liikkuvuus parantunut. Vahva suositus!"